RON | leu românescEUR | euroGBP | livrăUSD | US Dollar
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

INSTRUCȚIUNI STANDARD

INSTRUCȚIUNI  STANDARD

Ale TV Market Romania SRL privind refuzul produsului, efectuat de la distanță, prin telefon sau magazinul electronic:

ATENȚIE: Refuzul achiziției nu este posibil pentru produsele și mărfurile folosite sau pentru produsele și mărfurile care, după livrare au fost desigilate și nu pot fi returnate din motive de sănătate/igienice 

I. Aveți dreptul să refuzați acest contract fără să indicați motive pentru aceasta, în termen de 14 zile calendaristice, începând din data la care dvs. sau reprezentantul împuternicit de dvs. a primit produsul.

II. Pentru a vă exercita dreptul de refuz trebuie să ne înștiințați cu privire la dorința dvs. a  refuza marfa cumpărată, cât și de a ne furniza numele dvs., adresa geografică și, dacă aveți, numărul de telefon, fax sau adresă electronică.

Ne puteți înștiința cu privire la dorința dvs. de a refuza contractul la alegerea dvs., prin:

1. completarea formularului standard de refuz în formă scrisă sau pe cale electronică, la office@one-touch.ro

2. în alt mod, în acest caz, prin scrisoare trimisă nouă prin poștă.

Pentru a respecta termenul de refuz din contract este suficient să trimiteți mesajul dvs. cu privire la exercitarea dreptului de refuz înainte de expirarea termenului de refuz al contractului.

III. Acțiunea refuzului

Dacă refuzați prezentul contract, vă vom restitui contravaloarea produsului în cel târziu 14 zile, începând din data la care ne-ați informat cu privire la hotărârea dvs. de refuz din prezentul contract. Vom efectua restituirea sumei pe cale bancară în contul indicat de dvs., cu mandat poștal sau în numerar, la magazinul TV Market Romania.

IV. Restituirea mărfurilor cumpărate

Mărfurile cumpărate se restituie în cel mult 14 zile din ziua în care ne-ați informat cu privire la refuzul acestui contract sau pe cale electronică, la office@one-touch.ro 
Costurile de restituire a mărfurilor cumpărate sunt suportate integral de dvs.

V. Răspunderea consumatorului

Dvs. răspundeți numai pentru reducerea valorii mărfurilor, ca urmare a unei manipulări, diferită de cea necesară pentru stabilirea naturii, caracteristicilor și bunei funcționări a acestora.

Pentru ca dreptul de refuz să fie valid, este necesar ca, în același timp cu celelalte cerințe legale cu privire la dreptul de refuz, să fie disponibile și următoarele cerințe:

VI. Nu se acceptă refuzul produselor vândute care:

Puteți descărca Formularul de refuz al produsului de AICI